Contact

Ma puteti contacta aici:

contact @ pleziruri.ro

 

 

 

 

4 thoughts on “Contact

 1. O intrebare cat si o rugaminte:pe cand si o reteta de hencles pe blog?Din copilarie nu am mai mancat asa ceva,desi am cautat retete pe internet o gramada.E prajitura care imi aduce aminte cel mai mult de copilarie.Stiu ca nu e foarte rafinata,dar poate am si eu noroc de data asta cu o reteta de hencles autentica.

  • Din păcate nu cunosc rețeta acestei prăjituri. Din câte știu, e din Ardeal. O să caut o rețetă pe la cunoștințe. Sper să fie o prajecu numele acesta pentru că țin minte că in facultate aveam un coleg din Alba care, la întrebarea ce mâncăm? Raspundea: hencleșe, adică „răbdări prăjite” la noi in Banat. Mărturisesc că nu am știut până acum că există și o rețetă de hencleșe 🙂

   • Este o prajitura din Ardeal, adica aluat de cozonac care se pune in tava si intre foi se pune crema de jumari, adica pasta ca la pogacele-din Banat (eu sun jumate banateanca-Lenauheim si jumatate ardeleanca-Alba).

    • Locuiești in Lenauheim? In Tm ai făcut cursul de cofetar?
     Între timp am văzut la Oana Igretiu de la Savori Urbane rețeta de hencles 🙂 Dar, dacă ai o rețetă si vrei, poți să mi-o dai și mie să o pregătesc și să o pun pe blog pentru cititorii mei. Mulțumesc!

Adaugă un comentariu: